Doe het ervoor!

Voeding

Sport

Lifestyle

Gezondheid

Dit ben ik!

Wat maakt het mij blij dat jij op mijn blog bent beland! Dat doet mij deugt, waarschijnlijk ben je geinterresseerd in een artikel dat ik op deze website heb gepresenteerd of dacht je gewoon “Doe het ervoor!” en typte je dit in op je Google zoekbalk. Hoe dan ook, welkom!

Is mijn plezier ook jouw plezier?

Ik ben deze blog gestart voor mijn plezier, maar ik hoop dat ik ook jou er een plezier mee doe. Ik zal schrijven over de dagelijkse dingen die me opvallen, waar ik mee bezig ben of waar ik me aan irriteer of over verwonder. De artikelen zullen je vast niet allemaal aanspreken want ik ben natuurlijk anders dan jij.

Gezondheid met uitzonderingen

Omdat ik niet alle onderwerpen door elkaar wil zetten, kies ik op deze blogpagina voor een vast onderwerp, maar zet het wel flexibel in. Eigenlijk net zoals ik er in het echte leven mee om ga. Het hoofdonderwerp is gezondheid. Dagelijks probeer ik zo gezond mogelijk te leven, maar….. ik zondig ook regelmatig maar alleen als het me veel plezier brengt. Dus ja…. die avond sportschool wordt wel eens ingeruild voor een paar uurtjes “kroegtijgeren” met mijn vriendinnen, niet gezond maar wel heel erg gezellig! Natuurlijk beloof ik dan om de volgende dag alsnog naar die sportschool te gaan, soms met tegenzin en een zwaar hoofd, maar ik ga!

Ik beloof NIET iedere dag een nieuwe blog

 Wat je beloofd moet je nakomen… althans dat is mijn mening! Dus ik kijk uit wat ik beloof. Omdat deze website geen brood op de plank hoeft te brengen en enkel plezier in het laadje doet, beloof ik niet dat ik dagelijks schrijf. Ik werk in de zorg en daar zijn mijn handen harder nodig dan op deze blog, al dan niet te min zal ik mijn best doen om zo langzaam aan vele onderwerpen aan te doen als is het maar om mezelf een plezier te doen, mijn hoofd leeg te maken of mijn irritaties eruit te typen. Jaja ik ben over het algemeen positief ingesteld maar kan zeker ook net als ieder ander, niet altijd lekker in mijn velletje zitten.

Lieve groetjes Quinta Lamers

Alles wat je moet weten over een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is iets waar veel mensen over nadenken, maar slechts weinigen weten echt wat het is, wat het inhoudt, en wat er tijdens de procedure gebeurt. Een ooglidcorrectie is een operatie waarbij de overtollige huid wordt verwijderd en de spieren van de...

Artvigil Modafinil en de impact ervan op creativiteit en artistieke inspiratie

Creativiteit is de levensader van de artistieke wereld. Kunstenaars zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om hun creatieve potentieel aan te boren, inspiratie op te doen en uitzonderlijke kunstwerken te maken. In deze zoektocht wenden sommigen zich tot...

Beleef een avond vol plezier bij Coffeeshop High Times in Haarlem!

Haarlem; een schilderachtige stad vol charme en cultuur, biedt bezoekers een scala aan ervaringen om van te genieten. Als je op zoek bent naar een ontspannen en vermakelijke avond, is Coffeeshop High Times een uitstekende bestemming om te verkennen. In deze blog...

Creëer een Warme en Sfeervolle Buitenruimte met Vuurtafels, Inbouwbranders en Vuurzuilen

De buitenruimte van ons huis is steeds meer een verlengstuk van ons interieur geworden, en we willen er net zoveel van genieten als van onze woonkamer. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door het toevoegen van een vuurtafel, een inbouwbrander of een...

De nodige tips voor meer info over verslavingsklinieken

Een verslaving is een ziekte die het hele leven van een persoon kan beïnvloeden. Het is een moeilijke weg om te bewandelen, maar gelukkig zijn er veel verslavingszorgklinieken in Nederland die hulp kunnen bieden. Het vinden van een goede kliniek kan echter een...

Dit is alles wat je over de watersportverzekering moet weten

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze er op een bepaald ogenblik tijdens hun leven voor kiezen om een bepaalde boot aan te kopen. Wanneer dat eveneens geldt voor jou zal je tot de vaststelling komen dat je er altijd goed aan doet om ervoor te kiezen om een...

Door een diep dal? Zo kom je eruit!

Soms lijkt het alsof het leven je beproeft, alsof alles wat je onderneemt uitmondt in mislukking. Tegenslagen zijn universeel en treffen ons allemaal. Ja, zelfs ik heb van die dagen. Vandaag bijvoorbeeld, was een chaotische dag op het werk. Hierdoor kon ik niet de...

Een smartwatch? Ook voor mij geschikt?

In de moderne wereld zijn smartwatches niet zomaar horloges, ze zijn minicomputers die om je pols worden gedragen. Met een smartwatch kun je niet alleen de tijd bijhouden, maar ook een schat aan informatie verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld meten hoeveel stappen je op...

Heb jij een dierbare met een alcoholverslaving? Zo help je hem of haar

Het is nooit makkelijk om te zien hoe een dierbare, vriend of familielid worstelt met een verslaving. Of het nu gaat om alcohol, drugs of gokken, het kan een lastige situatie zijn om mee om te gaan. Hier zijn vijf tips die jou mogelijk kunnen helpen om met deze...

Hoe u gezond kunt aankomen: een blogpost over de meest gestelde vragen.

Als het gaat om gewichtstoename, wordt er vaak gefocust op het verliezen van gewicht. Maar er zijn veel mensen die moeite hebben om aan te komen en een gezond gewicht te behouden. Gewichtstoename is niet zo eenvoudig als het eten van junkfood en fastfood. Het is...
Innovatieve producten die je huishouden verrijken

Innovatieve producten die je huishouden verrijken

Creatief zijn in het huishouden hoeft niet langer een uitdaging te zijn. Met de fantastische producten van Creatiefhuishouden.nl kun je je dagelijkse taken transformeren in creatieve avonturen. In deze blogpost bekijken we enkele van de meest opvallende en nuttige...

Lees meer
Is ooglidcorrectie gevaarlijk?

Is ooglidcorrectie gevaarlijk?

Ooglidcorrectie, ook bekend als blepharoplastiek, is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om de bovenste en/of onderste oogleden te herstellen en te verjongen. Het is een populaire procedure die vaak wordt uitgevoerd om cosmetische redenen of om functionele...

Lees meer