Doe het ervoor!

Voeding

Sport

Lifestyle

Gezondheid

Dit ben ik!

Wat maakt het mij blij dat jij op mijn blog bent beland! Dat doet mij deugt, waarschijnlijk ben je geinterresseerd in een artikel dat ik op deze website heb gepresenteerd of dacht je gewoon “Doe het ervoor!” en typte je dit in op je Google zoekbalk. Hoe dan ook, welkom!

Is mijn plezier ook jouw plezier?

Ik ben deze blog gestart voor mijn plezier, maar ik hoop dat ik ook jou er een plezier mee doe. Ik zal schrijven over de dagelijkse dingen die me opvallen, waar ik mee bezig ben of waar ik me aan irriteer of over verwonder. De artikelen zullen je vast niet allemaal aanspreken want ik ben natuurlijk anders dan jij.

Gezondheid met uitzonderingen

Omdat ik niet alle onderwerpen door elkaar wil zetten, kies ik op deze blogpagina voor een vast onderwerp, maar zet het wel flexibel in. Eigenlijk net zoals ik er in het echte leven mee om ga. Het hoofdonderwerp is gezondheid. Dagelijks probeer ik zo gezond mogelijk te leven, maar….. ik zondig ook regelmatig maar alleen als het me veel plezier brengt. Dus ja…. die avond sportschool wordt wel eens ingeruild voor een paar uurtjes “kroegtijgeren” met mijn vriendinnen, niet gezond maar wel heel erg gezellig! Natuurlijk beloof ik dan om de volgende dag alsnog naar die sportschool te gaan, soms met tegenzin en een zwaar hoofd, maar ik ga!

Ik beloof NIET iedere dag een nieuwe blog

 Wat je beloofd moet je nakomen… althans dat is mijn mening! Dus ik kijk uit wat ik beloof. Omdat deze website geen brood op de plank hoeft te brengen en enkel plezier in het laadje doet, beloof ik niet dat ik dagelijks schrijf. Ik werk in de zorg en daar zijn mijn handen harder nodig dan op deze blog, al dan niet te min zal ik mijn best doen om zo langzaam aan vele onderwerpen aan te doen als is het maar om mezelf een plezier te doen, mijn hoofd leeg te maken of mijn irritaties eruit te typen. Jaja ik ben over het algemeen positief ingesteld maar kan zeker ook net als ieder ander, niet altijd lekker in mijn velletje zitten.

Lieve groetjes Quinta Lamers

Door een diep dal? Zo kom je eruit!

Soms zie je het allemaal even niet meer zitten. Alles wat je probeert lijkt te mislukken, het zit tegen. Iedereen heeft dit soort momenten. Helaas ik ook, vandaag dus, op het werk was het hectisch en daardoor kon ik niet de tijd geven aan de cliënten zoals ik dat...

Een smartwatch? Ook voor mij geschikt?

Smartwatches zijn in principe minicomputers voor aan je pols. Met een smartwatch kun je meten hoeveel stappen je die dag hebt gezet, hoe hoog je hartslag is, je kunt slaapritme bijhouden, navigeren, bellen en ga zo maar door. Ze zijn inmiddels te koop in vele soorten...

Groene koffie drinken om af te vallen, helpt het?

Afvallen dankzij koffie, dat klinkt heel aantrekkelijk toch? Toen ik hierachter kwam was ik meteen geïnteresseerd en ben ik research gaan doen. Inmiddels heb ik zojuist mijn eerste kopje koffie gedronken. En... de smaak valt me niet tegen, het lijkt meer op thee met...

Tips voor het organiseren van een huwelijksfeest

Mijn nichtje is vorige week getrouwd, het was een prachtige dag en de ceremonie was goed geregeld. Humor en tranentrekkers wisselde elkaar af en ze zagen er beide prachtig uit! Natuurlijk volgde na een overheerlijke maaltijd het huwelijksfeest. Een huwelijksfeest is...
Door een diep dal? Zo kom je eruit!

Door een diep dal? Zo kom je eruit!

Soms zie je het allemaal even niet meer zitten. Alles wat je probeert lijkt te mislukken, het zit tegen. Iedereen heeft dit soort momenten. Helaas ik ook, vandaag dus, op het werk was het hectisch en daardoor kon ik niet de tijd geven aan de cliënten zoals ik dat...

Lees meer
Een smartwatch? Ook voor mij geschikt?

Een smartwatch? Ook voor mij geschikt?

Smartwatches zijn in principe minicomputers voor aan je pols. Met een smartwatch kun je meten hoeveel stappen je die dag hebt gezet, hoe hoog je hartslag is, je kunt slaapritme bijhouden, navigeren, bellen en ga zo maar door. Ze zijn inmiddels te koop in vele soorten...

Lees meer
Groene koffie drinken om af te vallen, helpt het?

Groene koffie drinken om af te vallen, helpt het?

Afvallen dankzij koffie, dat klinkt heel aantrekkelijk toch? Toen ik hierachter kwam was ik meteen geïnteresseerd en ben ik research gaan doen. Inmiddels heb ik zojuist mijn eerste kopje koffie gedronken. En... de smaak valt me niet tegen, het lijkt meer op thee met...

Lees meer
Tips voor het organiseren van een huwelijksfeest

Tips voor het organiseren van een huwelijksfeest

Mijn nichtje is vorige week getrouwd, het was een prachtige dag en de ceremonie was goed geregeld. Humor en tranentrekkers wisselde elkaar af en ze zagen er beide prachtig uit! Natuurlijk volgde na een overheerlijke maaltijd het huwelijksfeest. Een huwelijksfeest is...

Lees meer