Doe het ervoor!

Wat is de meest stille ventilator?

Nu de zomer zich weer aandient kijken we massaal uit naar lange zomeravonden vol gezelligheid en lekker eten. Maar er komen ook dingen bij een mooie, warme zomer kijken die minder aangenaam zijn. Denk aan rondvliegende insecten, verbranding door de zon en klamme nachten. Ook nu we steeds meer thuiswerken kan de temperatuur binnenshuis behoorlijk oplopen. Het is dan ook slim om daar nu alvast rekening mee te houden en maatregelen te treffen die jou gaan helpen om koel de zomer door te komen. Een ventilator aanschaffen is er daar één van. Het bezwaar van veel mensen tegen een ventilator is dat het lawaai maakt en dat het er daarmee voor zorgt dat mensen zich niet kunnen concentreren of niet in slaap kunnen komen. Daarom ontstaat vaak al snel de vraag; welke ventilator is het állerstilste? Hier vind je het antwoord!

Tot het plafond

Ventilatoren zijn er in allerlei soorten en maten. Van tafelventilatoren tot pilaarventilatoren. Het is maar net in welke hoek jij wel een frisse wind kan gebruiken en welke ventilator voor jou geschikt is. Maar het állerstilste is toch wel de plafondventilator. Doordat hij tegen het plafond geplaatst is maakt hij zeer weinig geluid, maar het brengt wel een verkoelende bries met zich mee. De nieuwste generatie plafondventilatoren heeft maar een geluid van slechts een paar decibel. Daarnaast zijn de nieuwe ventilatoren op de markt ook nog eens ware eyecatchers. De ene ventilator is nog stijlvoller dan de ander, en dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook kun je de meest ventilatoren combineren met een lamp waardoor het meerdere functies kan vervullen.

Andere opties

Natuurlijk zijn er nog meer opties die je ook met een gerust hart in de slaap- of werkkamer kunt plaatsen. Een kolomventilator kan ook zeer stil zijn en een tafelventilator is zeer geschikt om op de werkkamer neer te zetten. Naast dat ze zeer stil zijn, zijn ze ook mooi vormgegeven. Zo zien we de retro varianten steeds meer terug, maar dan wel met de innovatieve technologie van vandaag de dag. Daardoor zijn ze nog steeds superstil, maar wel eyecatchers voor in je interieur.

Kortom, investeer in een stille ventilator en je zult zien dat je nachten en werkdagen ook in de zomer voorbij vliegen. Een plafondventilator is de meeste stille optie en heeft daarnaast nog vele andere opties. Zo staat het nooit in de weg, het hangt immers aan het plafond en is er ook nog eens vaak een vorm van extra verlichting in de ruimte. Kies voor een hippe, retro variant en daarmee zal de ventilator aan het plafond een mooie extra toevoeging aan je interieur zijn.